Make your own free website on Tripod.com
KOLEKSI MALAYSIA
Aku Curang

Koleksi lain :

2 + 1
Aku Bertudung Seksi
Aku Curang
Aku dan Ex ku
Amoi malang
Angan-angan menjadi kenyataan
Anuar, Awek dan ……………
Apam Langkawi
Asmah
Blue untuk aku
Bomoh
Cikgu Suraya
Curang
Datin Julia
Elly, Jenny dan Yusri
Jakpah Selenger
Hiburan Malam Minggu
Hikayat Abang Man
Kak Jan
Kak Yati Bekas Iparku
Kangkang Si Teresa
Kejadian Di bilik air
Kehangatan Selalu
Keling
Kenangan Manis
Lily dan Sarah
Mahani
Main Dengan Hajah
Merogol Doktor Wong
Norlin
Pengalaman Kena Rogol
Ponteng Assembly
Rintihan Mak Janda
Senior
Seri
Tuisyen
Yaya Gadis Bawah Umur

Ceritanya begini. I seorang datin....Husband I selalu sibuk dengan bisnes. Kalau bukan bisnes, golf lah menjadi hobi masa lapangnya. Disebabkan itu, I selalu bosan duduk kat rumah seorang diri. Dahlah tak balik selama berminggu-miggu, bila balik saja terus tidur sebab terlalu letih. Jadi, I seringkali tak dapat nikmat seorang isteri... Jad, suatu hari, I buat keputusan untok keluar mencari hiburan. Tak kisahlah tengok wayang ke, shopping ke, asalkan dapat meluahkan perassan bosan sudah.

Masa I tengah shopping tu, ada seorang sales assistant lelaki berbangsa Cina datang untok melayanku. Dia perkenalkan dirinya sebagai Simon. Dia tinggi lagi kacak, apatah lagi mulutnya manis, maklumlah salesman kan...

I terasa terhibur dengar pujiannya. Bila I cuba pakaian, dia puji I mempunyai figure yang baik... Oleh kerana terlalu makan hati dengan kata-kata manisnya, I pun banyak membeli pakaian dari boutiquenya. I terasa macam terlalu dimanjakan...

Lepas itu, I pun jalan-jalan lah ke seluruh shopping complex. Hinggalah masa lunch hour. I pun pergilah ke food court untok mengisi perut yang telah lapar. Masa itu, I nampak Simon tengah makan seorang diri. I pun pergi dudok bersamanya.

Kami berdua berbual-bual. TElah lama berbual, I pun tahulah sikit sebanyak tentang dirinya. Dia berumor 26 tahun ketika itu dan merupakan seorang pelajar di sebuah kolej berhampiran. Kerja sales assistant itu ialah kerja sampingannya. Telah lama Iberbual dengannya, I terasa semakin rapat dengannya. I rasa amat senang berbual dengannya. Kami mula bergurau senda hinggalah dia bertanya tentang diri I. Dia ingin tahu mengapa suamiku tidak menemaniku.

I pun meluahkan segala perasaan yang lama terpendam kepadanya. Simon menggangguk tanda faham. I terasa macam satu beban telah dilepaskan. I berasa sungguh senang hati.
"You nak I temankan you tak, untuk satu malam? I can offer you a good price," kata Simon tiba-tiba.

Pada mulanya, I agak terkejut. I hanya mendiamkan diri. Namun setelah lama berfikir, ya tak ya juga sebab husband I dah hampir 2 bulan tak buat dengan I, jadi I dah ketagih kasih sayang dan perlu puaskan nafsu I ni.
"OK. But where?"
"Datin tetapkan."
Lalu kami pun buat keputusan untok menjalinkan hubungan sulit kami di sebuah hotel taraf lima bintang. I yang bayar guna kredit card yang diberi oleh husband I.
Masok saja ke dalam bilik, Simon dengan perlahan-lahan mendakap I dan mencium I. Dah lama I tak dicium dengan begitu seronok sekali.
Tangan Simon mula meraba-raba ke seluroh tubuh ku. I pun turut sama meraba-raba badannya, lebih-lebihlagi bahagian kemaluanya. Uissh, tegangnya..
Kemudian, kami menanggal pakain hinggalah bogel...Siman mengangkat I ke katil dan kemudian memanjat ke atas tubuh I.
"Let's begin, datin."
"Don't call me Datin. Panggil je Yati."
"Ok, Yati."
Lalu kami pun memulakan babak percintaan kami. Coli I ditanngalkan dan diciumnya. KEmudian dia mengurut-urut buah dada I. I tak tahan lagi lalu merengek-rengek kegelian.
"aaahh, owwww...slow sikit Simon...Ahh that's right..."
Selepas itu, Simon buka pula seluar dalam I dan juga dia punya. Mata I terbeliak melihat kemaluannya yang besar dan tegang itu...Dahlah bulu lebat, tak sunat pulak tu...Selama ini, I tak pernah merasa kote yang tak disunat...
Lalu I tarik kemaluannya dan mengurut-urutnya. I terasa terangsang. Begitu juga dengan Simon yang sejak awal lgi dah tercungap-cungap. Lalu I kulum kemaluannya tu.
Emmm memang sedap sekali kemaluan jejaka Cina ini. Janji betul...
Lepas itu, giliran Simon pula mencium kelentit I. I rasa geli semacam bila dia menjilat kelentit I. I hampir cum .
"Yati, you ni dah basah habis." Katanya.
Kami saling berpandangan.
"Go ahead SImon. Fuck me...puaskan nafsu I."
Simon pun memasokkan kemaluannya ke dalam vagina I.
I terasa macam sesuatu yang kuat menekan pada kemaluan I. Pergerakan kami amat licin dan Simon terhenjut-henjut di atas body I.
Tak lama kemudian I mula cum. I meneriak dengan kuat melepaskan perasaan ghairah I itu. "AHHHHHHHH...ahhhhhhhh...SSSiimonnn ....Owwwwwwww..huh..huh"
I teriak dengan kuat. Simon juga cum pada masa yang sama. I terasa macam sesutu terpancut dalam lubang I....Agak lama juga. Rasa-rasanya, Simon ni kuat juga nafsunya.
Setelah itu, I dengan Simon dah berkali-kali berzina bersama. I tak rasa kesal kerana suami I pun main kat luar, I tahu. Simon merupakan teman I yang paling setia. Walaupun berlainan bangsa, namun I tak peduli sebab Simon memang baik pada I. Kadang-kadang, kami main di atas katil I bila husband I tak ada.

 

Pengajaran Jangan terlalu sibuk dengan kerja sehinggakan isteri di rumah mencari konek lain.